Onze Visie

Onze visie

Wij staan voor lekker, gezond, lokaal, duurzaam en gastvrij

Verantwoord en duurzaam ondernemen is ons ultieme doel om u als onze gast een optimale beleving bij ons te laten meemaken. Dit doen we door constant op zoek te gaan naar de allerbeste grondstoffen die ons binnen elk seizoen omringen. Onze medewerkers en leveranciers zijn daarbij onze nauwste partners.

Welkom!

Hotel De Haan

2021

Toen het begon…

Zaakvoerder

Visie

We willen vanuit het verantwoord & duurzaam ondernemerschap unieke concepten creëren, die beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van de opkomende generaties, met respect voor alle stakeholders.

Mission statement

Wij serveren eerlijke, gezonde gerechten en dranken, met aandacht voor de basisgrondstoffen en het milieu, respect voor onze lokale producten en uw voorkeuren, binnen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Strategie

We willen ons huidig succes beschermen en verder uitbreiden, om de toekomst te garanderen en de rentabiliteit te verhogen zowel voor de medewerkers als voor de zaakvoerder. Interne dubbele controle bij in- & verkoop enerzijds en stimuli voor optimale klantentevredenheid anderzijds, zijn onze tools om ons doel te bereiken.

Een duidelijke en transparante interne communicatie, met respect voor ieders mening, is hierbij cruciaal. Het is een absolute prioriteit dat iedere medewerker precies weet waarvoor de zaak staat en de visie deelt onder het motto: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.”

Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, organiseren we tijdens de herfst, winter en lente trainingen voor onze medewerkers. Eens per jaar gaan we ook op 2-daagse teambuilding.

BleuChaud_Logo_DEF250
Hotel Les Dunes

Wij staan voor lekker, gezond, lokaal, duurzaam & gastvrij!

HoeveWelgelegen_Logo_80

Hoeve Welgelegen

Vakantiewoningen
BleuChaud_Logo_80

Bleu Chaud

Restaurant – Grill
VillaDeTorre_Logo_80

Villa de Torre

Vis- en zeevruchtenrestaurant